Wat is storytelling en fotografie

Storytelling en fotografieStorytelling is het toepassen van verhalen om een doel te bereiken en betrokkenheid te creëren. De verhalen van storytelling zijn namelijk een ideale manier om contact te maken of om mensen te raken. Storytelling bestaat al heel erg lang en wordt nog steeds gebruikt. Storytelling kan worden versterkt door fotografie. Door middel van fotografie kun je het verhaal van storytelling in beeld brengen. Met de fotografie kun je verschillende emoties vastleggen die in de storytelling voorkomen. Als je de fotografie goed inzet, kun je beelden laten spreken en heb je dus een goede storytelling. Storytelling en fotografie wordt samen ook wel ‘visual storytelling’ genoemd.

Storytelling en fotografie wordt tegenwoordig voor verschillende doeleinden gebruikt. Storytelling samen met fotografie wordt gebruikt om een inspirerend verhaal van iemand te vertellen. Bedrijven gebruiken tegenwoordig storytelling en fotografie om hun product of dienst onder de aandacht bij klanten te brengen. Bedrijven zetten storytelling en fotografie in als marketing. De verhalen van storytelling met fotografie blijven beter bij de mensen hangen, omdat het beeldmateriaal voor meer interactie zorgt. Bij storytelling met fotografie is het belangrijk dat de foto’s op de juiste manier worden genomen, zodat het verhaal achter de foto juist wordt uitgebeeld.

Wat houdt een duurzaam interieur in?

Een duurzaam interieur is op een duurzame wijze geproduceerd. Onder een duurzaam interieur valt alles hoe de binnenkant van een woning of gebouw eruit ziet. Bij een duurzaam interieur horen alle meubels, muren, kleuren en decoraties van de woning of gebouw. Een interieur kan duurzaam zijn door verschillende redenen. De meubels van een duurzaam interieur worden gemaakt van hergebruikt of duurzaam materiaal, zoals hout. Veel planten en hout mag bij een duurzaam interieur niet ontbreken. Een duurzaam interieur is tegenwoordig een trend.

Een huis goed isoleren, zodat het weinig warmte verliest hoort bij een duurzaam interieur. Je huis onderhouden met groen schoonmaakmiddel van natuurlijke producten past bij een duurzaam interieur. Als je het interieur van een huis zo inricht dat veel lang goed blijft, zoals meubels en vloeren ben je duurzaam bezig. Een duurzaam interieur is zo ingericht dat de woning zo min mogelijk tegen de natuur werkt. De kussens, banken en bedden van een duurzaam interieur worden gemaakt van 100% natuurlijke producten, zoals latex, wol en katoen. Zonnepanelen en een warmtepomp horen niet bij het interieur van een woning, maar zijn zeker duurzaam. Iedereen zou over moeten gaan naar een duurzaam interieur.