Wat is een bloemen koelcel?

Bloemen koelcelEen koelcel houdt bloemen koel. Een koelcel voor bloemen is een afgesloten ruimte die gekoeld wordt tot temperaturen vlak boven het vriespunt, zonder de ruimte vacuüm te zuigen. Door Middel van de koelcel blijven bloemen beter op temperatuur. Een koelcel voor bloemen zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid op peil blijft en regelt. zuurstofgehalte. Een koelcel voor bloemen heeft positieve invloed op de levensduur van bloemen. Een koelcel voor bloemen houdt de bloemen langer vers. Bloemen blijven in een koelcel langer vers, waardoor ze langer mooi en levend blijven. Een koelcel voor bloemen is vaak een grote ruimte voor gebruikt zonder rekken.

Een bloemen koelcel komt in veel verschillende maten en varianten voor. Elke koelcel voor bloemen is anders, dus het is belangrijk om jezelf goed te informeren over de koelcel die je gebruikt. Een mens kan niet overleven in een koelcel voor bloemen, want dat raakt hij of zij onderkoeld. Dankzij een koelcel voor bloemen heeft de consument meer plezier van de bloemen. De prijs van een koelcel voor bloemen verschilt per leverancier. In een koelcel voor bloemen kunnen bollen, planten en bloemen worden gekoeld. Bloemen in een koelcel kunnen langer worden bewaard. Een koelcel voor bloemen lijkt een beetje op een hele grote koelkast, maar dan voor bloemen. Een koelcel voor bloemen worden in winkels waar bloemen worden verkocht gebruikt. Een koelcel voor bloemen is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de bloemenhandel.

Bloemen koelcel voor transport

De koelcellen worden ook gebruikt voor het transporten van bloemen. Bloemen die een lange afstand afleggen worden in de koelcel gekoeld. Vrachtwagens die de bloemen transporteren hebben een koelcel, zodat de bloemen onderweg gekoeld worden. De meeste koelcellen voor bloemen worden geleverd aan kwekers, groothandel en bloemenwinkels. Als bloemen tijdens het transport niet worden gekoeld in een koelcel, kunnen de bloemen al dood aankomen in de verkoop winkel. De meeste vrachtwagens of transportbusjes die bloemen vervoeren beschikken over een koelcel voor bloemen.

Technieken bloemen koelcel

Een koelcel voor bloemen kan twee technieken hebben: een koelcel voor bloemen met een vacuümkoeler. De vacuümkoeler zorgt ervoor dat de hoeveelheid zuurstof in de bloem zo laag mogelijk blijft, zodat het proces waar een bloem aan dood gaat, wordt vertraagd. De precooler zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid op peil blijft. De vacuümkoeler en precooler zijn de belangrijkste technieken die een koelcel voor bloemen heeft.