Valgordel kopen voor jouw personeel

Valgordel kopenAls jouw personeel werkt op bepaalde hoogtes dan moet je er voor zorgen dat deze voorzien zijn van bepaalde veiligheids middelen, als deze er niet zijn kan jij in de problemen komen als werkgever. Zorg er dus voor dat deze veiligheidsmiddelen voldoende aanwezig zijn. Als deze er niet zijn kom je in de problemen. Zorg er dus voor dat geregeld hebt. Er zijn wettelijke eisen, bij hoogtes van minimaal 2,5 meter moet jouw personeel voorzien zijn van valveiligheid. Ook als er sprake is van risico door boven water of wegen te werken moet er sprake zijn van valveiligheid, je kunt je voorstellen dat het extra gevaarlijk is om boven een weg te werken. bij sparingen in de vloer moet er ook valveiligheid komen omdat deze ook erg gevaarlijk zijn. Dit zijn dus best wat momenten dat jij jouw personeel moet voorzien van valveiligheid. Als je dit niet doet kun je echt in de problemen komen. zorg er voor dat je dit gedaan hebt. Jouw personeel kan je aanklagen als je dit niet doet.

Wat is valbeveiliging?

Onder valbeveiliging worden de middelen verstaan die voorkomen dat personen van hoogte vallen en de middelen die de krachten die vrijkomen bij een val opvangen. Er kunnen hier veel verschillende soorten middelen voor worden ingezet. Hierbij kun je denken aan dakrandbeveiliging, ankerpunten kabelsystemen waaraan een persoon zich kan vastmaken en niet meer kan vallen. Klimvoorzieningen zoals ladders en ook steigers, dit is super handig voor bijvoorbeeld schilders. Verder zijn er nog persoonlijke beschermingsmiddelen zoals harnassen, vallijnen, helmen en loopwagens. Deze zijn allemaal super belangrijk hierbij kan je denken aan een valgordel. Een valgordel is super belangrijk en kan helpen bij het voorkomen van een val. Koop een valgordel in een professionele winkel en laat het personeel informatie geven over de valgordel.

Jouw personeel moet ook goed weten hoe zij een valgordel gebruiken. Als zij geen verstand hebben van valveiligheid kun je hun het beste een cursus of training geven. Dit is super belangrijk om te doen. als jij personeel een training krijgt dan kunnen deze beter leren omgaan met valbeveiliging en kunnen uw werknemers ook voor elkaar instaan. Als zij dit kunnen, kunnen zijn ook beter te werk gaan. Dit is ideaal voor jouw werknemers. Super goed dus van jouw werknemers. Heel veel succes bij het verzorgen van de valveiligheid van jouw werknemers en zorg er voor dat zij goed materiaal krijgen en niet in de problemen komen. heel veel succes met het verzorgen van de valveiligheid.