Timmerbedrijf Terneuzen

Een aantal jaar geleden heb ik een nieuw kantoor laten bouwen. Dit omdat de zaken erg goed gingen en het ook een goede investering zou zijn. Nadat de fundering en muren stonden moest er natuurlijk nog erg veel werk verricht worden. We besloten dan ook om het grootste gedeelte van dit werk te laten verrichten door een timmerbedrijf. Ik heb één van mijn werknemers een aantal timmerbedrijven onder elkaar laten zetten. Hij heeft dit lijstje naar mij doorgestuurd en ik ben ze één voor één gaan bellen. Uiteindelijk wist ik een timmerbedrijf te vinden die mooi werk voor een mooi bedrag levert.

Zakendoen met een timmerbedrijf

Toen ik had besloten om zaken te gaan doen met dit timmerbedrijf heb ik ze op gesprek laten komen om alles nog een keer door te nemen. De manier van communiceren was een manier die ik niet gewend was. Deze manier van communiceren bleef dan ook terug komen. Toen ik wat langer met dit timmerbedrijf samenwerkte begon ik ook te wennen aan deze manier van communiceren. Sterker nog, ik vond het zelfs erg fijn worden. Het timmerbedrijf liet me namelijk precies weten wat ze wel en niet fijn vonden en dit zorgde voor veel duidelijkheid. Daarnaast deden ze nooit moeilijk om af en toe wat langer door te werken.

Het resultaat

Het timmerbedrijf is maanden bezig geweest met de klus. Ik ben dan ook regelmatig langs geweest om te komen kijken. Het was dan ook erg gaaf om de stappen in het proces te zien. Toen het timmerbedrijf klaar was zag het pand er echt al een heel stuk beter uit. Het enige wat we hierna nog nodig hadden, was interieurbouw. De hele binnenkant moest voor de rest nog afgewerkt worden.

Interieurbouw

Toen het timmerbedrijf was geweest ben ik direct gaan zoeken naar een bedrijf die goed is in het afwerken van het gebouw. Het ging hier dan meer om de uitstraling etc. van de binnenkant het gebouw. Uiteindelijk kwam ik dan ook tot het idee om zaken te gaan doen met een bedrijf dat aan interieurbouw doet. Ik heb toen zelf een lijstje opgesteld met goede bedrijven en ben ze weer één voor één gaan bellen. Net als bij het timmerbedrijf wist ik aan de hand hiervan ook een bedrijf te kiezen waarbij ik een goed gevoel had. Ik heb toen samen met hun mijn wensen besproken en heb ze uiteindelijk de opdracht toevertrouwd. Het totaalresultaat was dan ook prachtig.