Thuisbloemist

Het verkopen van bloemen zit bij ons al jarenlang in de familie. Echter is de afgelopen jaren de markt wel enorm veranderd. Zo willen steeds meer klanten bloemen laten bezorgen. In het begin gingen we hier niet op in, maar naarmate we er steeds meer vraag naar kregen zijn we toch maar gaan kijken naar de mogelijkheden. Al vrij snel kwamen we erachter dat we het voor elkaar zouden kunnen krijgen om bloemen te kunnen bezorgen. Echter kwamen we er ook achter dat we enorm veel concurrentie zouden hebben. Dit hoefde geen probleem te zijn, maar om hier goed op in te spelen moesten we wel een goed plan maken. We zijn toen met een aantal man van de familie wezen overleggen en wisten uiteindelijk een manier te verzinnen hoe we goedkoop bloemen kunnen bezorgen. Na ons overleg besloten we dan ook om het toch maar te proberen. We hebben onze neef verantwoordelijk gesteld voor het maken van een definitief plan wat betreft het bloemen bezorgen.

Het plan om bloemen te bezorgen

Nadat mijn neefje de opdracht heeft gekregen om een definitief plan te maken voor het bloemen bezorgen heeft het wel wat weken geduurd voordat hij het plan af had. Toen hij het af had liet hij de familie weer bij elkaar komen. Zijn plan omtrent bloemen bezorgen was erg goed doordacht. We hebben dan ook niet lang getwijfeld over het plan en besloten vrijwel direct om ons neefje toestemming te geven om dit door te zetten. Het was natuurlijk nog wel spannend of het zou werken, maar het was zeker het proberen waard. We hebben ons neefje een budget gegeven en met dit budget mocht die alles doen om ervoor te zorgen dat het bloemen bezorgen een succes zou worden.

Het resultaat van bloemen bezorgen

Mijn neefje was erg gedreven omtrent de bloemen bezorgen. Hij zette het plan dan ook gelijk in werking. Het resultaat was dan ook verbluffend. Binnen een aantal dagen had hij een prachtige website in elkaar gezet. Deze website was enorm overzichtelijk en zag er super netjes uit. Nadat hij de website online heeft gezet, begonnen de bestellingen binnen te stromen. Het duurde niet lang voordat we iemand full-time in dienst moesten nemen voor het bezorgen van bloemen. Het bezorgen van bloemen heeft voor ons bedrijf dan ook enorm goed uitgepakt. We zijn dan ook erg trots op ons neefje die alles in werking heeft gezet.