Op zoek naar een energetische behandeling.

Energetische therapie

Energetische therapie bestaat al zo lang de mens op aarde is. Maar weet jij precies wat het is? Soms hoor je iets over paranormale activiteiten en therapieën, eén daarvan is energetische therapie, ook wel energiewerk genoemd. Een therapie waarbij de energie van de kosmos, god, of een derde wordt gebruikt. Tijdens energetische behandeling is het de bedoeling dat de blokkades binnen het lichaam worden opgeruimd en dat het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd en een boost krijgt. Energetische behandeling wordt eigenlijk altijd al toegepast, ook door jezelf. Ga maar eens na wanneer jij pijn hebt, je bent bijvoorbeeld op je hoofd gevallen. Als je op je hoofd valt is vaak de eerste reactie die je hebt om je handen op je hoofd te zetten. Waarom doe je dat eigenlijk? Door je lichaam stroomt altijd energie, als je een pijntje hebt wil je daar zoveel mogelijk energie naar toe brengen om de pijn te verzachten. De reden waarom dit vaak niet helpt is omdat de gebeurtenis zo’n impact heeft waardoor jij de energie die door je lichaam stroomt op verschillende plekken blokkeert. Energiewerk wordt daarom ook niet gezien als algemene geneeskunde. Geneeskundige gaan ervan uit dat alles wat er gebeurd binnen het lichaam op fysiek niveau is, er zal altijd een reden binnen het lichaam zijn waarom die pijn daar is ontstaan. Een energetische behandeling wordt daarom niet in ziekenhuizen gedaan maar bij mensen thuis of in een kliniek. Hoe werkt een energetische behandeling? Een behandeling werkt als volgt: terwijl jij op een behandeltafel ligt, word door middel van handopleggingen of strijkende bewegingen de energie overgebracht. De energie komt terecht op de plekken waar de blokkades zich vormen. Energiewerk kan werking hebben met trillingen door het lichaam, zwaarte, ontspanning, zelfs vermoeidheid kan voorkomen tijdens de behandeling.

Een energetische behandeling wordt niet gedekt door de zorgverzekeraar omdat het niet wetenschappelijk is bewezen dat het echt helpt. Zelf vind ik dat energiewerk wel degelijk werkt. De pijn in mijn rug is sterk verminderd en dat zorgt voor een positieve mindset.

Energiewerk of energetische behandelingen zou ik met klem aanraden als je ergens lang mee rondloopt. De behandeling duurt maar even en heeft een groot effect, de volgende keren dat je zo’n behandeling doet merk je meteen het verschil. Het gewenste behandel aantal is 3 keer, zo weet je zeker dat het goed is gedaan. Mocht je daarna nog klachten hebben kan je altijd nog een serie van afspraken inplannen.