Mijn eerste vrijgezellenfeest Bergen op Zoom

Vrijgezellenfeest Bergen op ZoomIk was er nog nooit geweest, maar had er wel erg veel zin in, een vrijgezellenfeest. Eén van mijn beste vrienden ging namelijk trouwen en daar hoort natuurlijk een spectaculair vrijgezellenfeest bij. Ik heb dit vrijgezellenfeest in Bergen op Zoom dan ook samen met wat andere vrienden van hem georganiseerd. We hadden echt een super gaaf vrijgezellenfeest bedacht en konden niet wachten om dit feest te vieren. Toen we de voorbereiding hadden afgerond moesten we nog zo’n 4 weken wachten totdat het zo ver was. De organisatie van zo’n vrijgezellenfeest is overigens wel een stuk meer werk dan dat we hadden verwacht.

Het vrijgezellenfeest

De vier weken waren eindelijk voorbij en het vrijgezellenfeest kon beginnen. We haalde ons vriend op en blinddoekte hem. We namen hem mee naar een prachtige bar en gooide hem vol met shotjes. Hij was op gegeven moment flink kachel. Nadat we hem dronken hadden gevoerd namen we hem mee naar de beste stripclub van het land. We hadden het hier dan ook niet al t3 zuinig aangepakt en hadden 3 strippers alleen voor hem geregeld. Hij had natuurlijk de dag erna een vrouw en zat dan ook niet aan de vrouwen, maar hij genoot wel enorm van de show. Nadat we hem hadden laten genieten van deze stripsters namen we hem mee naar een super gave afterparty in Amsterdam. Op dit feest hadden we nog meer van zijn vrienden uitgenodigd. Het was dan ook super grappig dat hij hier zo dronken aankwam dat hij zowat niet meer kon lopen. Toen we binnenkwamen gelopen begon iedereen te klappen en zijn naam te schreeuwen. We hebben hier dan ook nog heel de nacht gefeest en hebben hem hierna naar huis gebracht. Het vrijgezellenfeest was super geslaagd en onze grote vriend was nu klaar om te trouwen.

De trouwerij

Nadat we dit vrijgezellenfeest met onze vriend hadden gehad kwam de trouwerij. Ik had nog nooit een trouwerij gehad van één van mijn vrienden en ik moet zeggen dat dit wel iets bijzonders is. Ze hadden de trouwerij super goed georganiseerd en dat zorgde er dan ook voor dat de trouwerij echt magisch was. In de tussentijd zijn we zo’n drie jaar verder en hebben we nog wat vrijgezellenfeestjes gehad, maar mijn eerste vrijgezellenfeestje zou ik nooit vergeten. Dit was dan ook veruit het beste vrijgezellenfeestje, zo’n feestje zou ik ook wel willen hebben voordat ik zelf zou gaan trouwen.