Kapsalon Nena voor de nieuwste trends

Kapsalon NenaNee, we bedoelen niet dat lekkere frietje die je bij de friettent kan bestellen dat kapsalon heet, maar een kapsalon maar je je haar laat doen. Bij een kapsalon kunnen mannen, vrouwen en kinderen terecht voor hun haar. Het wordt kapsalon komt tegenwoordig niet meer zoveel voor en zeggen de meeste mensen; ‘Ik ga vandaag naar de kapper.’, in plaats van kapsalon. Vroeger had je een vrouwen kapsalon en een mannenkapsalon, maar nu kunnen mannen en vrouwen vaak terecht bij dezelfde kapsalon. Mensen gaan naar een kapsalon om het haar te behandelen zoals, het te laten knippen, te wassen, verven maar ook om haarverzorgingsproducten te kopen. In Nederland zijn talloze kapsalons. De prijzen van een kapsalon variëren per kapsalon. Een kapsalon die goed opgeleid personeel heeft, vraagt al meer voor een behandeling. De prijs hangt af van welke behandeling je bij een kapsalon wil laten doen.

Wat is het verschil tussen een kapsalon en kapper?

Tegenwoordig zegt bijna niemand meer kapsalon, omdat een kapsalon en kapper op elkaar lijkt. Daar vergissen mensen zich toch in. Een kapsalon is een plek waar je naartoe gaat om je haar te laten behandelen. Een kapper is een beroep, die het haar van klanten behandelt. Een kapper kan in een kapsalon werken of aan huis komen om klanten te helpen. Het grootste verschil is dus dat een kapsalon de plek is waar een kapper werkt.

Wat doet een kapper?

Een kapper werkt dus bij een kapsalon of komt bij klanten aan huis. Een kapper kan voor zichzelf werken of voor een bedrijf. Een kapper heeft meerdere werkzaamheden. Een kapper kan het haar van klanten knippen zoals de klant dat graag zou willen. Naast knippen, is een kapper ook opgeleid om het haar op de juiste manier te kleuren. Je kunt je haar ook bij de kapper laten wassen. Een kapper föhn het haar na de behandeling voor een extra prijs in model. Kappers die zich specialiseren in het haar van mannen worden ook wel barbier genoemd. Een kapper is opgeleid zodat hij of zij genoeg kennis van elk soort haar. Een kapper kan iedere klant een professioneel advies geven wat het beste voor haar of zijn haar is. Een kapper gebruikt de juiste producten en benodigdheden voor het haar. Er zijn in Nederland genoeg opleidingen voor kapper. Je hebt kappers die zich meer hebben gespecialiseerd in het haar van vrouwen en in het haar van mannen.