Jewels and more, magneet oorbellen misschien was voor jou? 

Jewels and moreHou jij ook zo van sieraden? Vooral oorbellen zijn het sieraad dat iedereen draagt. Vaak krijgen kinderen al gaatjes in de oren als ze jong zijn. Echter zijn er ook ouders die ervoor kiezen om dat niet te doen. Met het resultaat dat jij nu geen doorboorde oren hebt. Waarschijnlijk ben je nu te bang om je oren nog te doorboren. Je hebt gehoord dat het ongelofelijk veel pijn doet. En voor sommige mensen klopt dat ook. Maar het hoeft niet voor iedereen pijnlijk te zijn. 

Wil je nog geen oorbellen in je oren laten schieten? Dat hoeft ook niet. Omdat oorbellen zo mooi zijn is er een oplossing voor jou bedacht. Magneet oorbellen. Bij diverse juweliers zijn ze te vinden. Maar je wilt wel het allerbeste exemplaar. Jewels and more beschikt over de allermooiste sieraden. Inclusief magneet oorbellen. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten magneet oorbellen van de beste kwaliteit. Ook jij kan nu oorbellen dragen! Een oorbel maakt vaak net jouw look af. Bijvoorbeeld op een feestje, een afspraakje of bij het uitgaan. Jouw look is nu helemaal compleet met jouw nieuwe magneet oorbellen. Haal ze bij Jewels and more om het beste van het beste te krijgen. 

Jewels and more 

Jewels and more is niet alleen een juwelier. Ze verkopen ook nog kleding en accessoires. Je kan dus voor alles dat je nodig hebt bij deze winkel langsgaan. Ze hebben diverse filialen maar ook een online page. Handig om het gehele assortiment door te kammen. Service is heel belangrijk binnen dit bedrijf. Dus kan jij de beste service verwachten, in de winkel en online. Er zijn ook cadeaubonnen beschikbaar voor als je niet kan kiezen. Jewels and more beschikt over exclusieve sieraden en alledaagse sieraden. Voor ieder moment heb jij dus jouw toebehorende sieraad. Ook verkopen ze trendy en classy kleding. Hierdoor Kan je jouw sieraad en blazer samen matchen. 

Voor welke gelegenheid draag je wat? 

Deze juwelier heeft een groot assortiment waardoor je misschien iets te enthousiast geworden bent en niet meer weet wat je moet kopen. Jewels and more heeft chique kleding maar ook alledaagse kleding. Daar moet je jouw sieraad wel op afstemmen. Deze alles in één winkel heeft exclusieve sieraden en studs. Waardoor je kan kiezen waar je de aandacht op wil leggen. Draag je een zwarte chique jurk? Dan mag je het best wel combineren met een opvallend sieraad. Heeft je blouse genoeg print? Dan is het misschien beter om studs in te doen. Ze maken je look af maar eisen niet te veel aandacht.