Feestzaal huren Tilburg voor een geslaagd feest

Feestzaal huren TilburgAls je een feestje wilt geven of misschien zelfs wel een heel groot feest, dan is een zaal huren een van de eerste dingen die je in orde moet maken. Want onderdak is dan prioriteit nummer een. Een feestzaal huren in Tilburg hoeft niet ingewikkeld te zijn, al dien je wel goed op een aantal zaken te letten.

Is de zaal eigenlijk wel beschikbaar?

Zo is dagdromen over die band en die zanger in die zaal zinloos als je niet weet of zaal huren vanwege de beschikbaarheid überhaupt wel een optie is. Check dat dus eerst. Een zaal huren doe je nooit ongezien, je neemt altijd zelf een kijkje en laat je door de zaaleigenaar rondleiden. Vraag daarbij altijd naar de vergunningen en andere administratieve zaken zoals verzekeringen bijvoorbeeld, sluitingstijden en of er eigenlijk wel alcohol geschonken mag worden. Informeer ook hoe het zit met geluidsoverlast.

Check de sanitaire voorzieningen en vraag naar de vergunningen

Vervolgens ga je de zaal door en bespreek je de maximale capaciteit. Een zaal huren is ook een zaal huren die over voldoende sanitaire voorzieningen beschikt en dus neem je die ook mee in je beoordeling. Check altijd de toiletten, want de staat van de wc is vaak een prima afspiegeling van de factor reinheid en hygiëne. Vraag ook naar de geluidsinstallatie die de zaaleigenaar wellicht zelf in de zaal beschikbaar heeft, in verband met de band die je op wilt laten treden. Een zaal huren kan zowel met licht en geluid als zonder. Als er al een prima installatie staat, waarom zou jij je verder dan nog druk maken over het huren van een installatie?

Vraag zeker ook naar het biermerk dat geschonken wordt

Kijk ook of er voldoende parkeergelegenheid in de buurt is en of die gratis is. En wellicht is er nog wel een optie dat je bij heel warm weer naar buiten kunt om daar te feesten. Een zaal huren is een kale zaal huren, vaak moet je die zelf nog een beetje aankleden, sfeervol maken. Soms wil de zaaleigenaar dit echter ook wel voor zijn rekening nemen. Ook belangrijk; welk biermerk wordt er eigenlijk geschonken en hoe zit het eigenlijk met zaken als beveiliging? Een zaal huren is dus meer dan een belletje plegen naar de eigenaar van een zaal. Heb je dit echter in orde gemaakt, dan kun je verder met bijvoorbeeld het vastleggen van een band of een DJ.