Een goede sportmassage Utrecht

Sportmassage UtrechtSporten is altijd mijn grootste hobby geweest, ik spendeer hier dan ook van kleins af aan erg veel tijd aan. Het maakt dan ook niet veel uit wat van sport het is, ik vind het vrijwel altijd leuk. Daarnaast ben ik ook erg goed in het beoefenen van veel sporten. Sinds een aantal jaar doe ik dan ook atletiek op een erg hoog niveau. Ik krijg hier dan ook voor betaald. Hetgeen dat me wel is opgevallen is dat het erg veel van je lichaam vraagt. Toen ik het nog als hobby deed viel dit wel mee, maar tegenwoordig train ik elke dag om beter te worden. Het is dan ook erg belangrijk dat je spieren ook ontspanningsmomenten hebben en dat ik geen blessures oploopt. Om die reden ben ik vorige maand ook gaan zoeken naar iemand die mij een goede sportmassage kan geven in Utrecht. Ik had toen bedacht dat het goed zou zijn voor mijn spierherstel om elke week een stevige sportmassage te krijgen. Ik ben dan ook op zoek gegaan naar een professionele sportmasseur die het ook niet erg zou vinden om af en toe mee te gaan naar het buitenland.

Het vinden van de juiste sportmasseur

Toen ik had besloten dat ik mijn team wou uitbreiden met een sportmasseur heb ik daar eerst één van mijn teamleden opgezet. Hij ging fanatiek aan de slag met zoeken naar de juiste sportmasseur. De resultaten waren niet zo heel goed, dus ik besloot om dit ook zelf te doen. Ik heb meerdere sollicitatiegesprekken gehouden, waarbij er één was waarmee ik echt een klik voelde. Daarnaast was het voor hem ook mogelijk om mee te gaan naar sporttoernooien in het buitenland.

Het resultaat van goede sportmassages

Ik stond er vrij open tegenover en wist van te voren dat het sportmassages mij zouden kunnen helpen met neerzetten van nieuwe persoonlijke records. Ik kreeg elke week een uitgebreide sportmassage en het duurde dan ook niet lang voordat ik bij het trainen enorme verbeteringen zag. Ik zette met het rennen betere tijden neer en met het hoogspringen wist ik ook winst te behalen. Over twee maanden heb ik een toernooi in Japan en ik ben dan ook erg benieuwd hoe dit uit gaat pakken met de nieuwe sportmassages. Ik hoop natuurlijk dat ik hierdoor hoger op de uiteindelijke ranglijst kom. Mijn sportmasseur kijkt ook erg uit naar dit toernooi, hij is ook nog nooit zo ver van huis geweest.