Delousion kleding, trendy, sweet en classy! 

Delousion kledingBen jij op zoek naar een nieuwe kledingstijl? Is kleding belangrijk voor je? Wil jij hoge kwaliteit kleding? Bij Delousion ben je aan het juiste adres. Delousion heeft voor ieder wat wils. Van tiener tot aan moeder, dit bedrijf heeft het voor jou. Ook kent het bedrijf vele stijlen. Ben jij een stoere chick? Kom dan hier. Of ben je een classy meid? Ook voor jou is er hier wat te vinden. De kleding dat dit bedrijf biedt is vooral heel erg trendy. Weet jij niet wat dit seizoen in is? Geen probleem. Delousion kleding weet het wel. Dus als jij geen idee hebt over de huidige trends zit je hier goed. Ook voor de mensen die fan zijn van hoge kwaliteit heeft dit bedrijf van alles te bieden. Ze maken gebruik van luxe stoffen met een chique uitstraling. Trendy met kwaliteit dus. Het fashionlabel snapt natuurlijk dat jij voor elk kledingstuk niet de volle prijs wilt betalen. Daarom zijn ze ook goed betaalbaar. 

Wat heeft Delousion te bieden? 

Het bedrijf biedt tops, jassen & jackets, jurken, broeken, rokken, jumpsuits en sieraden. Dus is dit fashionlabel altijd een goede keuze. Zij bieden zes keer per jaar nieuwe collecties. Er is altijd wat nieuws. Hierdoor ben jij ook snel op de hoogte van de allernieuwste trends. Dit fashionlabel houdt alles keurig in de gaten. 

Welke kleding past jou het best? 

Vooral als je wat online besteld is het moeilijk om te weten wat jou staat en wat niet. Het is natuurlijk spijtig om iets te bestellen en het weer te moeten retourneren. Voor elk huidtype en haarkleur past een andere kleur het best. Maar geen zorgen. Hieronder staan de test zodat jij niks meer hoeft terug te sturen. 

1.Welke kleur ogen heb jij? 

 1. Hazelnoot, bruin/groen. 
 2. Lichtbruin, lichtgroen, lichtblauw. Zelden donker. 
 3. Blauw/blauw grijs. 
 4. Grijs, donkerbruin/zwart, fel blauw. 

2.Wat is jouw haarkleur? 

 1. Midden- tot donkerbruin. 
 2. licht- tot middenbruin, rood blond/rossig. 
 3. Licht asblond tot bruin. Matte uitstraling. 
 4. Donkerbruin/zwart. Matte uitstraling. 

3.Wat is jouw huidskleur? 

 1. Goud bruin -beige, gelige ondertoon. 
 2. Ivoorkleurig, licht, gelige ondertoon. Nooit echt bruin. 
 3. Bleek, rolz, porselein fris. 
 4. Zeer bleek/porselein, olijfkleurig, Aziatisch type, zwart. 

Heb jij vooral A?
Herfsttype. Aanrader: warme kleuren, kleuren met een gelige ondertoon en houtkleuren. Geen aanrader: pasteltinten, felle kleuren, alleen wit/zwart. 

Heb jij vooral B?
Lentetype. Aanrader: Frisse/heldere kleuren met gele ondertoon, donkere kleuren zoals mosgroen en inktblauw. Geen aanrader: Pastel tinten, zwarte paarse tinten, wit/zwart. 

Heb jij vooral C?
Zomertype. Aanrader: zachte pasteltinten, grijze/roze/blauw ondertoon, brutale kleuren (zoals rood) en donkere kleuren. Geen aanrader: Gouden/gele ondertoon, neonkleuren. 

Heb jij vooral D?
Wintertype. Aanrader: neon-kleuren, zwart/wit, helder rood, fuchsia en hemelsblauw, kobaltblauw, smaragdgroen en robijnrood, aubergine, zwart, antraciet en violet. Geen aanrader: Oranje, geel, perzik kleuren, beige en lichte bruintinten.