Compilatiefilm maken Brabant voor de mooiste herinneringen

Compilatiefilm maken BrabantMijn man en ik gaan trouwen over twee maanden en ik wil hem verrassen tijdens de bruiloft met een compilatiefilm. Dat houd in dat ik een film wil maken van al onze herinneringen in de afgelopen zes jaar. nu ik mijn idee had wou ik graag gaan onderzoeken waar ik dit kan laten doen of als ik het zelf kan doen. Dat zo namelijk nog wel het mooist zijn als ik het zelf kon doen. Ik kwam uit bij een gewone app op mijn iPhone om een compilatiefilm te maken. Ik vind dit heel fijn en ga snel al onze herinneringen opzoeken om deze in de video fotoserie te laten zien.

Compilatiefilm maken

Nu ik alle foto’s en video’s heb opgezocht en heb gevonden kan ik beginnen met het maken van mijn compilatiefilm. Ik wist dat dit super lang zou gaan duren om het perfect te krijgen voor onze bruiloft. Ik ben toen maar begonnen vanaf dag één dat we elkaar leerde kennen. Toen ik daar mee bezig was kwam ik allerlei soorten ontwerpen tegen die ik kon toevoegen aan mijn fotoserie. Ik probeerde alles zelf te ontwerpen en alles een beetje netjes te maken. Toen ik de helft van de compilatiefilm af had begon ik met het versieren van de helft van de film. Je kan dan namelijk kijken of je het wel mooi vind. Ik ben daar toen een uurtje mee bezig geweest en wauw wat vond ik dat geweldig. Ik ben toen maar doorgegaan met het ontwerpen van mijn video. Na twee dagen was mijn video af en kon ik hem laten afspelen op de bruiloft van mijn man en ik.

Terugblik video fotoserie

De dag van de bruiloft. Ik heb de video laten afspelen en iedereen vond het hartstikke mooi. Ze vroegen aan mij hoe en waar ik dit filmpje heb laten maken want dat willen hun ook zeker op hun bruiloft. Ik vertelde hun mijn geheim dat ik het filmpje helemaal zelf heb gemaakt zonder iemand zijn hulp. Ik vertelde ze dat je gewoon even wat onderzoek moest doen op het internet om zo’n filmpje te maken. Als je er over twijfelt kun je jouw filmpje ook aan iemand anders laten zijn. De technologie van tegenwoordig is gewoon heel fijn want daardoor kan je ook veel zelf zonder dat het je geld kost. Mijn man en al onze gasten waren heel trots op mij dat ik dit filmpje helemaal zelf had gemaakt.