Cad cam

Het is de tussentijd alweer 4 jaar geleden, maar ik zou het nooit vergeten. Ik had namelijk advies gevraagd bij een technisch bedrijf en zij vertelde mij dat ik een cad cam nodig had. Ik had hier nog nooit van gehoord en vertelde ze dat ik niet wist wat het betekende. Ze begonnen toen te lachen en vroegen aan mij: heb je echt nog nooit van een cad cam gehoord? Ik zei nogmaals nee en kon wel door de grond zakken. Ze hebben het me toen uitgelegd, maar ik hield er wel een enorm naar gevoel aan over. Nadat ik de uitleg heb gekregen ben ik ook direct weggegaan bij deze zaak en besloot dat ik een cad cam van een ander bedrijf wou. Ik besloot toen ook dat ik extra goed ging zoeken naar een bedrijf waarmee ik in zee wou gaan. Dit om te voorkomen dat zoiets nog een keer zou gebeuren.

De zoektocht naar een cad cam

Nadat ik had besloten dat ik een andere leverancier van cad cam wou ben ik online gaan zoeken. Ik kwam al snel bij meerdere bedrijven uit, maar ik las een aantal slechte recensies en dat zorgde er dan weer voor dat ik niet met die bedrijven in zee wou. Uiteindelijk kwam ik uit bij een bedrijf die cad cam verkocht en enorm goede recensies had. Ik heb dit bedrijf gebeld en heb gevraagd wat de cad cam ongeveer zou kosten. Toen hij mij de prijs vertelde schrok ik in eerste instantie wel, maar toen ik hierna wat research ging doen, kwam ik erachter dat het een redelijk normale prijs was. Ik heb dit bedrijf toen terug gebeld en verteld dat ik toch wel met hun in zee wou gaan.

Het gesprek

Nadat ik had besloten dat ik de cad cam bij dit bedrijf wou kopen, vroegen ze mij om op gesprek te komen. Ik heb toen een afspraak gemaakt voor die week erop. Toen het eenmaal zover was, was ik best wel zenuwachtig. Ik hoopte natuurlijk dat het niet zo zou eindigen als die keer ervoor. Ik ben die week erna naar het bedrijf gegaan en heb een zeer goed gesprek gehad met het bedrijf. Ze vertelde me toen ook dat het helemaal niet gek was dat ik nog nooit had gehoord van een cad cam. Dat gaf mij een enorm fijn gevoel.