Auto kopen

Ongeveer 5 maanden geleden gebeurde er iets dat ik nooit zal vergeten. Ik ben namelijk terecht gekomen in een auto ongeluk en het ergste hiervan was nog dat ik degene was die hem veroorzaakt had. Ik zat samen met drie vrienden in de auto en reed zoals gewoonlijk harder dan wat toegestaan is. Dit verliep normaal gesproken ook erg goed, maar dit keer dus niet. Ik reed de bocht in en er lag grind op de weg, dit zorgde ervoor dat ik de controle verloor en we iets later op zijn kop in de berm lag. Ik ben nog steeds erg dankbaar voor het feit dat iedereen er zonder verwondingen vanaf is gekomen. Echter had de auto minder geluk. De auto was aan alle kanten kapot en werd door een autobedrijf total los verklaard. Dit betekende dus dat ik een andere auto moest kopen. De voormalige auto was vrij duur en dat zorgde er ook voor dat ik een aantal maanden moest sparen. Zo’n twee maanden geleden had ik genoeg geld bij elkaar gespaard om een andere auto te kopen.

Auto kopen bij een autobedrijf

Toen ik genoeg geld gespaard had ben ik gaan zoeken naar de mogelijkheden bij het kopen van een auto. Met mijn budget kon ik een auto kopen bij een garage en bij een autobedrijf. Ik koos dan ook voor het laatste en ben rond gaan kijken bij meerdere garages. Ik moet zeggen dat dit toch wel moeilijker was dan dat ik van te voren had gedacht. Er waren wel veel garages waar ze mooie auto’s verkopen, maar hier kon ik dan vaak niet overeenkomen met de prijs. Ongeveer een maand geleden kwam ik bij een ander autobedrijf die pas geopend was. Ik ben hier gaan kijken en zag erg veel leuke auto’s staan. Ik ben toen gaan onderhandelen over de prijs en wist uiteindelijk een hele mooie auto voor een mooi bedrag te krijgen. Echter zorgt dit lage bedrag er wel voor dat ik dacht dat de auto er misschien vrij snel mee op zou houden.

Een maand later

In de tussentijd zijn we nu dus een maand verder en ik moet zeggen dat de auto nog steeds super fijn rijdt. Ik heb nog geen enkel mankement ontdekt en geniet elke dag van de auto. Tot nu toe kan ik dan ook zeggen dat het een zeer goede aankoop was. Ik hoop dat ik dit over een aantal maanden nog steeds vind.