Lunchen in Utrecht

Het was erg lang geleden dat ik iets gezelligs had gedaan met mijn gezin. Om die reden besloot ik dan ook om mijn vrouw en kinderen een dagje mee te nemen naar Utrecht. Ik heb aan tafel gevraagd over wat ze van het idee vonden. Het was dan ook erg leuk dat ze allemaal super enthousiast reageerde. Mijn kinderen waren nog nooit in Utrecht geweest en vonden het dan ook erg bijzonder om naar Utrecht te gaan. Mijn vrouw vertelde me diezelfde avond in bed dat ze het een super leuk idee van me vond en dat ze het erg waardeerde dat ik aan ons gezin dacht. Ik vond dit super lief om te horen en dit motiveerde mij dan ook nog meer om er een super leuke dag van te maken. Ik ben gaan kijken naar de mogelijkheden in Utrecht en kwam erachter dat je enorm lekker kon eten in Utrecht.

Lunchen in Utrecht

Toen we eenmaal naar Utrecht gingen vertelde ik mijn gezin dat we eerst lekker zouden gaan lunchen in Utrecht. Ze reageerde hier dan ook super enthousiast op. Ik had vooraf al gekeken naar de mogelijkheden van lunchen in Utrecht. Ik vroeg ze dan ook wat ze lekker vonden om te eten. Ze vertelde me dat ze wel zin hadden in een lekkere hamburger. Toevallig was ik online een restaurant tegengekomen die hamburgers verkocht. We zijn hier toen heen gereden en hebben heerlijk genoten van de lekkere hamburgers. Lunchen in Utrecht is dan ook iets dat we zeker vaker gaan doen. Na het lunchen in Utrecht zijn we de stad ingegaan. Ik ging samen met onze zoon naar wat winkels en mijn vrouw ging samen met onze dochter naar andere winkels. Twee uur later hadden we dan ook weer ergens afgesproken.

Uit eten Utrecht

Toen we weer met zijn allen door de stad liepen stelde ik mijn gezin voor om samen te gaan uit eten in Utrecht. Uit eten in Utrecht leek ze dan ook super leuk. We zijn gaan zoeken naar een gezellig restaurantje en hebben hier heerlijk gezeten. Het uit eten in Utrecht was echt super gezellig en het eten was ook erg lekker. Aan het eind van het eten hebben mijn kinderen mij nog bedankt voor de enorm leuke dag. We besloten dan ook dat we dit snel hierna weer moesten gaan doen. Al met al was het een super geslaagde dag in Utrecht.