360 graden fotografie Venlo voor de mooiste foto’s

360 graden fotografie Venlo360 graden fotografie is echt heel bijzonder. Op een met 360 graden fotografie gemaakte 360 graden foto kun je binnen een en dezelfde ruimte echt helemaal rondkijken; dus van links naar rechts en van plafond tot vloer. Kijken doe je in dit geval met behulp van de muis waarmee je het beeld laat ronddraaien, inzoomen en uitzoomen.

Opnames worden samengesmolten tot een geheel

360 graden fotografie wordt met name toegepast door een woningfotograaf, die bij het maken van deze foto’s een statiefkop en een speciale lens gebruikt. Vervolgens kiest de fotograaf een (vaste) plek in de woning en maakt een aantal foto’s. Daarna worden de opnames van de fotograaf tot een geheel gesmolten door het gebruik van een speciaal programma.

Omzetten naar 3D is een vereiste

Hoe geweldig de fotograaf de situatie ook in beeld heeft gebracht, als je geen tool of programma hebt om 2d-beeld om te zetten in 3D, dan zie je niet het gewenste effect maar een platte foto met golvende muren en meubels. Woningsite Funda beschikt een tool die het goed mogelijk maakt om een 360 graden foto te plaatsen.

Val op in het woningaanbod

Om het verschil te maken in het aanbod van woningen is een topprestatie noodzakelijk. Met 360 graden fotografie lukt het je om op te vallen tussen alle andere aangeboden woningen. Daarmee is de eerste stap naar verkoop al gezet en komt je verhuizing weer een stap dichterbij.

Betere ruimtelijke impressie

Op een 360 graden foto kan een veel betere ruimtelijke impressie van een huis gegeven worden en kun je echt alle hoeken van een ruimte laten zien. Binnen Funda levert je dit meteen een hogere ranking op en dat betekent gewoon een grotere kans dat je huis verkocht wordt. Zeker in het royale aanbod van huizen is het belangrijk om altijd op de eerste pagina van Funda te komen, want bewezen is dat de gemiddelde kijker alleen de eerste pagina bezoekt. Door 360 graden fotografie toe te passen houd je bovendien de interesse van de kijker behoorlijk langer vast.

Extra visuele aspecten

Ook bewezen is dat je met beelden mensen lokt en dat extra visuele aspecten als 360 graden fotografie betekent dat mensen langer blijven hangen en ook eerder de verkooptekst lezen. Deze manier van fotografie levert een soort van virtuele tour door een huis op. Je kunt de gemaakte 360 graden foto’s via hotspots koppelen zodat iedereen een prachtig beeld van het huis kan krijgen.